Istorijat
Aktivna djelatnost naše kompanije otpočela je 2009 godine od momenta postavljanja temelja novog proizvodnog kompleksa fabrike za preradu ribe.
Fabrički objekat  površine 446m2 pušten je u rad sredinom 2010 godine. Naša fabrika  jedino je aktivno preduzeće za preradu ribe u Crnoj Gori.
Crna Gora je prema Ustavu ekološka država, zemlja sa velikim nacionalnim parkovima i rezervatima prirode od međunarodnog značaja (pod zaštitom UNESCO, RAMSAR).
Fabrika se nalazi u neposrednoj blizini nacionalnog parka "Skadarsko jezero", na istorijskoj zemlji,  gdje je u drevna vremena  bilo smješteno središte srednjovekovne južnoslovenske kneževine Zete.

Proizvodnja
Fabrika je opremljena savremenom tehnološkom opremom za proizvodnju visokokvalitetnih ribljih proizvoda sa kapacitetom proizvodnje do 10 tona mjesečno. Svi proizvodni i magacinski prostori u fabrici opremljeni su potrebnim uređajima za održavanje optimalne temperature i vlažnosti vazduha. Kvalitet proizvoda u skladu je sa najvišim standardima, što potvrđuje sertifikacija proizvodnje po međunarodnom standardu HACCP. Oprema za pakovanje omogućava optimalni rok trajanja i očuvanost  gotovog proizvoda, kao i  očuvanu aromu dimljene ribe.
Fabrika ima sopstvenu vozilo specijalizovana hladnjače. U vlasništvu fabrike je velika zemljišna parcela, te postoji mogućnost proširenja proizvodnje.

Naši proizvodi
Fabrika proizvodi širok spektar proizvoda, uključujući ribu mariniranu u ulju,  toplo i hladno dimljenu ribu, kao i zamrznutu ribu. Glavni ponos fabrike jeste «Marinirani Krap», koji se proizvodi po tehnologiji razvijenoj od strane  stručnjaka iz naše fabrike na osnovu starih crnogorskih recepata.
Svi proizvodi su dobijeni od visokokvalitetnih sirovina, uglavnom od ulova u prečistim vodama  Skadarskog jezera.
Mi smo prisutni u mnogim restoranima i velikim prodavnicama Crne Gore.
Danas fabrika prodaje svoje prerađevine u Srbiji i priprema pristup tržištima EU.

 

U ovom trenutku naša firma povećava i ubrzanim tempom razvija proizvodnju.

Naša ponuda sadrži  ekskluzivni asortiman prizvoda i prerađevina od ribe

kojima nema premca na lokalnom tržištu hrane I prehrambenih proizvoda.

О NAma

Galerija